Ontmoet het team

Informatie over het team

In het hart van Rouwwerkplaats vind je niet alleen een team, maar een hechte gemeenschap van toegewijde professionals die elk een unieke bijdrage leveren. Ons team bestaat uit empathische, deskundige en toegewijde individuen die elk hun eigen ervaringen en expertise meebrengen, maar allemaal één ding gemeen hebben: een diepe passie voor het ondersteunen van hen die rouwen.

Of het nu gaat om onze therapeuten, schrijvers, administratieve krachten of de vrijwilligers die onze bijeenkomsten en evenementen mogelijk maken, elk lid van het Rouwwerkplaats-team is toegewijd aan het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving. We begrijpen dat rouw een uniek en persoonlijk proces is voor iedereen, en daarom streven we ernaar om een veelzijdige en adaptieve benadering te bieden die aan de individuele behoeften voldoet.

We zijn trots op de diversiteit van onze achtergronden, vaardigheden en ervaringen, maar we zijn vooral trots op de gemeenschappelijke visie die ons verbindt: het creëren van een ruimte waar verdriet kan worden erkend, gedeeld en getransformeerd in heling en begrip.

Dus, als je langs de Rouwwerkplaats komt, weet dan dat je wordt verwelkomd door een team dat er echt toe doet, een team dat ernaar streeft om elke dag een verschil te maken in de levens van degenen die ons het meest nodig hebben.

john-bres

John Bres

Bestuurslid

cindy-krijgsman-e1684239520931

Cindy Krijgsman

Administratief Medewerker

sabine-goldewijk-harbers

Sabine Goldewijk Harbers

Voorzitter Bestuur & HR

Scroll naar boven